Beklager at jeg er fraværende for tiden.

Beklager at jeg ikke har kommet med nye oppskrifter på to måneder. Jeg har heller ikke fått svart på alle kommentarene, det jobber jeg med nå. I dag vil jeg vise bilder fra kurs jeg har holdt, det er superflinke kursdeltagere som kommer på kakedekoreringskurs så jeg vil skryte litt av dem.

Grunnen til at jeg ikke får blogget er rett og slett at jeg ikke får prioritert det. Min mor har vært alvorlig syk det siste halvåret så jeg prioriterer henne og familien nå. Så håper jeg å komme sterkere tilbake snart.

Mat lager jeg hver dag og om du vil følge med på hva jeg lager kan du følge meg på snap (kjokkenmagi), der er jeg mer aktiv.

I morgen kan du glede deg til et par 17.mai relaterte innlegg.

Så litt skryt av alle de flotte kursdeltagerene. Forrige helg hadde jeg verdens kuleste ungdom på kurs, hun har egen blogg www.bakerglede.blogg.no  Anbefaler deg å ta en titt der, kreativ og superflink!!
Dette er det første kurset hun har vært på og jeg er imponert over kreativiteten, hun ville ikke trekke kaka med marsipan men modellerte masse stilig, kjempeflott med ungdom som går sine egne veier 😉 Her er bilder av kaka hun laget.


Ellers har jeg hatt ei annen jente på kurs som også er kjempeflink. Hun driver instagramkontoen #stavangerbaker, anbefaler å følge henne. Flere bilder fra kursene jeg har hatt kan du se under.
(De fleste bildene her er hentet fra snap så kvaliteten er ikke den beste)

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.