Glutenfritt,  Middag på 30 minutter,  Oppskrifter,  Vegetar

Onepot pasta

Er det ikke herlig å bare kunne putte alle ingrediensene i en gryte, sette på lokk og koke 15-20 minutter før gryta settes på bordet med middagen klar?

Dette er en slik rett, ferdig på 30 minutter. Krever riktignok litt hakking av grønnsaker, men det er minimalt med arbeid. Denne rettretten vil (nesten) alle elske, er perfekt til både middag en travel hverdag samt foreningsmat.

Jeg brukte en økologisk grønnsakskraft til denne retten, så vegetarianerene i huset også kunne spise den, I tillegg stekte jeg både vegetarpølser og «skikkelige» pølser som jeg serverte ved siden av. Bruk glutenfri pasta om du ikke tåler gluten.

Antall porsjoner: 5

Oppskrift:

  • 250 gram pasta
  • 1 paprika
  • 2 løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 1/2 chili
  • 1/2 squash
  • 5 dl kraft
  • 400 gram hermetiske tomater
  • 20 cherrytomater
  • 1 bouquet garni (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:

Hakk paprika, løk og squash.
Finhakk hvitløk og chili.
Ha alt i ei gryte med pasta, kraft, bouquet garni og tomater, la det småkoke i ca 15 minutter, til pastaen er al dente.
Smak til med salt og evt en liten klype sukker, server.
Ha gjerne godt brød, parmesan og stekte pølser/vegetarpølser til.
Lykke til!!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *