Kurs

Kursplan høst 2017

Jeg har fått flere forespørsler om når den nye kursplanen kommer ut. Her er den endelig, første kurs er ikke før slutten av august, men send meg en forespørsel på mail om du ønsker kurs før den tid. Det er så utrolig gøy med kakedekorering, og kakene kan man lage akkurat slik man ønsker, det finnes nesten ikke begrensninger på hva som kan lages av både pynt og kaker.

Du er hjertelig velkommen til å melde deg på et eller flere av kursene. Ta gjerne med vennegjengen.

Jeg holder og spesialtilpassede kurs til utdrikningslag, bursdag eller annet. Send meg en mail om det er av interesse.

Klikk deg inn på kursene du er interressert i og les mer om dem. Dersom du har spørsmål kan du sende meg en mail eller melding på facebook.

Legg meg gjerne til på snap (kjokkenmagi) og lik kjøkkenmagi på instagram

Den nye kursplanen finner du her.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.