• Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
  • Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
Søk
Kjøkkenmagi- god mat kan være magisk
Trinn for trinn

Trinn for trinn modellering av bamse

On 4. mars 2015 by Elin Rusnes Kvingedal

IMG_2988Nå har jeg laget en trinn for trinn beskrivelse av hvordan jeg lagde disse søte bamsene.
Jeg har prøvd å få med bilder av hvert trinn. Det er ikke vanskelig. Prøv da vel 😉

Dette er bare grunnprinsippet for å lage bamser, prøv deg frem med ulike farger og uttrykk.

Start med å farge marsipan eller fondant i ønsket farge, bruk pastafarger.
Dersom du bruker marsipan er det lurt å tilsette litt cmc eller tylose, det gjør den lettere å jobbe med. Kna inn litt om gangen (1/4 ts på 200 gram), prøv deg frem med mengde.

Del opp i emner, se bildet. Man skal ha til kropp, hode, to ben, to armer og to ører, litt lysere enn hovedfargen til snute, samt litt sort til nese og øyne.
IMG_2847

Form den største biten til kropp, den skal være oval, nesten eggeformet.
Stikk inn et par spagetti for støtte.
IMG_2850

Form hodet, sett på snuten og form nesetipp og øyne, fest med litt spiselig lim.
IMG_2853

IMG_2854

IMG_2855

IMG_2856

Marker munnen og lag ører. Fest ørene med spiselig lim.
IMG_2859

IMG_2862

IMG_2863

Så skal ben og armer på plass. De skal trykkes litt flate i enden som skal festes til kroppen. Fest med litt spiselig lim. Nå er bamsen ferdig. Pynt gjerne med hjerter under føttene og sløyfe i halsen 😉 Lykke til!!
IMG_2867

IMG_2868

IMG_2870

IMG_2871

IMG_2873

IMG_2893

IMG_2988

Tags: Modellering, trinn for trinn

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv

  • mars 2021
  • februar 2021
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • september 2019
  • august 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • mai 2016
  • mars 2016
  • februar 2016
  • januar 2016
  • desember 2015
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • august 2015
  • juni 2015
  • mai 2015
  • april 2015
  • mars 2015
  • februar 2015
  • januar 2015
  • desember 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • august 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • mai 2014
  • april 2014

Calendar

mai 2022
M T O T F L S
« mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier

  • Glutenfri bakst
  • Kaker
  • Kurs
  • Mine tips
  • Oppskrifter
  • Slide
  • Trinn for trinn
  • Ukemeny
  • Uncategorized

Copyright Kjøkkenmagi 2022