Om meg


Hei!!

Velkommen til Kjøkkenmagi.
Jeg heter Elin og min interesse fra baking og matlaging kom allerede i barndommen, jeg er oppvokst med en mor som lagde god mat fra bunn og de herligste kaker. Mange av hennes oppskrifter har jeg tatt med meg, og jeg ønsker å dele disse gode minnene.

Da jeg selv ble mor allerede som 19 åring ble sunn og næringsrik mat enda viktigere for meg, jeg begynte etterhvert å prøve meg på å lage forskjellige retter fra bunnen -med ulikt resultat. Bakeinteressen og matinteressen har gradvis blitt større og jeg eksperimenterer ofte med nye oppskrifter.

Jeg er oppvokst i Sandnes hvor jeg fremdeles bor sammen med min mann. Vi har tre voksne døtre som alle har flyttet ut: Camilla (-97), Mari (-99) og Thea (-00). De to yngste jentene er vegetarianere, så du finner en del vegetarmat på bloggen. Vi har også cøliaki i familien derav et utvalg glutenfrie oppskrifter.

Det er veldig gøy å lage ny vri på ulike retter, jeg måler sjelden mengde når jeg lager mat. Likevel prøver jeg så godt jeg kan å måle opp nøyaktig til oppskriftene jeg legger ut. Prøv deg frem selv og lag din egen vri.

De av dere som har fulgt bloggen en stund vet også at jeg er veldig glad i å lage kaker, det er veldig viktig for meg at kakene smaker godt i tillegg til å se flotte ut. Jeg kan sitte i timevis med små detaljer til en kake, dette synes jeg er utrolig gøy. Av og til vet jeg ikke hvordan resultatet skal bli før kaken er ferdig.

Jeg har lenge hatt en drøm om å starte for meg selv, en koselig cafè med både mat og søtsaker samt et lite kurslokale. Etterhvert har jeg klart å skalere dette ned til å lage makroner og konfekt på bestilling. Dette startet jeg med vinter 2022 og det går over all forventning med masse positive og overveldende tilbakemeldinger. Her kan du se utvalget jeg har, dette utvides kontinuerlig.

Er det noe du lurer på kan du legge igjen kommentar under dette innlegget. Du finner meg også på Facebook og Instagram.
Det er fult mulig å sende meg mail om du heller vil det.

elin@kjoekkenmagi.no

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *