• Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
  • Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
Søk
Kjøkkenmagi- god mat kan være magisk
Oppskrifter

20 minutters nuddelsalat

On 19. juli 2018 by Elin Rusnes Kvingedal

Dette er nuddelsalaten du ikke visste du var avhengig av. Liker du risnudler og spirer er dette den perfekte retten for deg.

Liker du ikke koriander, bytt det ut med andre smaksrike urter du liker, eller litt finhakket ingefær. Tåler du ikke nøtter, kutt de ut.

Det er få ingredienser, men du verden så mye smak, sammen med ørlite soyasaus kunne jeg spist dette hver eneste dag -helt sant!

Jeg jobbet effektivt og brukte 15 minutter på denne salaten. Den er like god som kald salat til lunsj dagen etter.

For lun nuddelsalat til 4 brukte jeg:

200 gram risnudler
5-6 reddik
5-6 stilker vårløk
5-6 sukkererter
4 never spirer
2 kyllingfilet
En neve hakket koriander
En liten neve hakkede cashewnøtter
Saft fra 1/2 lime
Soyasaus

Sett over vann med litt salt til nudlene.
Skjær kyllingfiletene i strimler, sett til side. Vask kniv og skjærefjøl før du starter på grønnsakene.
Skyll og rens reddik, sukkererter og vårløk, kutt i passende biter.
Hakk koriander og cashewnøtter.
Nå bør vannet koke, kok nudlene etter anvisning på pakken, som regel trenger de kun 3-4 minutter.
Imens stekes kyllingstrimlene i litt olje, i varm stekepanne.
Sil av nudlene og skyll raskt i litt kaldt vann, så de ikke klistrer seg sammen, sil dem godt av. Nudlene kan nå gjerne klippes litt opp så det blir lettere å spise.
Ha nudlene over kyllingen og bland godt sammen.
Ha nudler, kylling, grønnsaker og spirer over på et serveringsfat, strø over koriander og cashewnøtter, press over limesaft og server straks med litt soyasaus, husk glutenfri soyasaus om dette skal serveres til glutenalergikere.
Nyt! Lykke til!! 

Tags: Camillas favoritter, foreningsmat, Glutenfritt, salater, sunt og raskt

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv

  • februar 2021
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • september 2019
  • august 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • mai 2016
  • mars 2016
  • februar 2016
  • januar 2016
  • desember 2015
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • august 2015
  • juni 2015
  • mai 2015
  • april 2015
  • mars 2015
  • februar 2015
  • januar 2015
  • desember 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • august 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • mai 2014
  • april 2014

Calendar

mars 2021
M T O T F L S
« feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier

  • Glutenfri bakst
  • Kurs
  • Mine tips
  • Oppskrifter
  • Slide
  • Trinn for trinn
  • Ukemeny
  • Uncategorized

Copyright Kjøkkenmagi 2021