Tusen takk for støtten

Tusen takk for at DU har valgt å kjøpe makroner fra Kjøkkenmagi. Jeg setter uendelig stor pris på all støtte.

Kjøkkenmagi har eksistert som blogg, instagram- og facebook konto i flere år, men det er først nå jeg har tatt skrittet fullt ut og startet mitt eget lille foretak med hjemmebakeri og salg av makroner og etter hvert konfekt.

Blir veldig glad om du deler bilder av det du har kjøpt i dine sosiale medier og tagger @kjøkkenmagi.

Her finner du informasjon om oppbevaring, holdbarhet, ingredienser og allergener.

Makronene er holdbare minst en uke oppbevart i kjøleskap, som regel to. Jeg anbefaler likevel å fryse dem om de ikke skal spises de første par dagene, de er akkurat like gode etter en tur i fryseren. De er holdbare 2-3 måneder på frys.

Konfekten er holdbar minimum tre uker oppbevart i kjøleskap

Informasjon om allergener og ingredienser i makronene:

  1. Sjokolade med karamellkjerne (brun)
  2. Sitron (gul)
  3. Suksess (orange)
  4. Lakris (sort)
  5. Pistasj (grønn)
  6. Mocca (mørk brun)
  7. Pasjonsfrukt (ferskenfarge)
  8. Solbær (lilla)
  9. Tindved (lys oransje)
  10. Bringebær (lys rosa)
  11. Blåbær, sesongsmak mai-august (blå)
  12. Rabarbra med melkesjokolade, sesongsmak mai-august (rosa)
  13. Gresskar og ingefær, sesongsmak august-november (brun-oransje)
  14. Gløgg, sesongsmak november-desember (rød)
  15. Pepperkake, sesongsmak november-desember (kremfarge)

Allergener:
Egg, melk (laktose), nøtter (mandel, pistasj), soya (soyalekitin) (pistasj kun i nr 5, men andre kan ha «spor av»)

Ingredienser og allergener:

Makronskall:
Mandelmel, melis, eggehvite, sukker, farge (mer info om farge lenger nede).

Fyll:

  1. Sjokolade (minimum 33,6 % kakaoinnhold), fløte, sirup, sukker, smør, maldonsalt.
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  2. Smør, eggeplomme, sukker, sitron
    • Laktose (meierismør), egg
  3. Eggeplomme, fløte, sukker, smør.
    • Melk (laktose), egg
  4. Fløte, smør, glukose, sukker, lakrisrotpulver.
    • Melk (laktose)
  5. Hvit sjokolade, fløte, pistasjnøtter.
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin), nøtter
  6. Mix av mørk sjokolade (minimum 54,5% kakaoinnhold) og lys sjokolade (minimum 33,6 % kakaoinnhold), fløte, kaffe fra Austrått kaffebrenneri.
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  7. Hvit sjokolade, pasjonsfruktpurè, fløte.
    • Melk (laktose), soya (soyaleiktin)
  8. Hvit sjokolade, solbærpurè
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  9. Hvit sjokolade, tindved, fløte
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  10. Hvit sjokolade, bringebærpurè
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  11. Hvit sjokolade, blåbærpurè
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  12. Sjokolade (minimum 33,6% kakaoinnhold), rabarbrakompott
    • Melk (laktose), soya (soyalektin)
  13. Karamellisert hvit sjokolade, gresskar, fløte, ingefær
    • Melk (laktose), soya (soyalektin)
  14. Hvit sjokolade, fløte, solbærkompott (solbær, eple, sitron, sukker, krydder -nellik, stjerneanis, ceylon kanel)
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin), sitron
  15. Hvit sjokolade, fløte, krydder (pepper, allehånde, nellik, ceylonkanel)
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)

Innhold og allergener i konfektkuler:

  1. Melkesjokolade fra Callebaut, fløte, sirup, sukker, smør, havsalt, hakkede brente mandler
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin), nøtter (mandel)
  2. Hvit sjokolade fra Callebaut, fløte, pasjonsfruktpurè, frysetørket pasjonsfruktpulver
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  3. Melkesjokolade fra Callebaut, fløte, glukose, sukker, smør, lakrispulver, havsalt
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)

Bruker ingen kunstig farge i fyllene.

Informasjon om allergener og ingredienser i konfekten:

  1. Salt karamell
    • Lys sjokolade (minimum 33,6% kakaoinnhold), lyse sjokoladeskall, fløte, sirup, sukker, smør, havsalt. Allergener: Melk (laktose), soya (soyalekitin).
  2. Lakris
    • Lys sjokolade (minimum 33,6% kakaoinnhold), lyse sjokoladeskall, fløte, glukose, sukker, smør, lakrispulver, havsalt. Allergener: Melk (laktose), soya (soyalekitin).
  3. Pasjonsfrukt
    • Hvit sjokolade, hvite sjokoladeskall, pasjonsfrukt, fløte. Allergener: Melk (laktose), soya (soyalekitin).
  4. Mocca
    • Mørk sjokolade (minimum 54,5% kakaoinnhold), hvite sjokoladeskall, fløte, kaffe (fra Austrått kaffebrenneri). Allergener: Melk (laktose), soya (soyalekitin).

Bruker ingen kunstig farge i fyllene.

Farger:
Svart: Fuktighetsbevarende middel: E422, Farger: * E122, * E102, E133, Vann, Modifisert stivelse (Tapioca).
Rød: fuktighetsbevarende middel: E422, farger: * E129, * E102, * E122, vann.
Bladgrønn: Fuktighetsbevarende middel: E422, Farger: * E102, E133, E155, Vann, Modifisert stivelse (Tapioca).
Rosa: Fuktighetsbevarende middel: E422, Vann, Farge: * E122, Modifisert stivelse (Tapioca).
Gul: Fuktighetsgivende middel: E422, Vann, Farge: * E102, Modifisert stivelse (Tapioca).
Babyblå: Fuktighetsgivende middel: E422, Vann, Modifisert stivelse (Tapioca), Farge: E133.   

* kan ha en negativ innvirkning på aktivitet og oppmerksomhet hos barn.


Om fargene jeg bruker:

100% spiselig
Egnet for vegetarianere
GM Fri
Glutenfri og nøttefri
Kosher sertifisert