Om meg

Bilde til Gladmat
Velkommen til Kjøkkenmagi.no.
Jeg heter Elin. Min interesse fra baking og matlaging kom allerede i barndommen, jeg er oppvokst med en mor som lagde god mat fra bunn og de herligste kaker. Mange av hennes oppskrifter har jeg tatt med meg, og jeg ønsker å dele disse gode minnene.

Da jeg selv ble mor allerede som 19 åring ble sunn og næringsrik mat enda viktigere for meg, jeg begynte etterhvert å prøve meg på å lage forskjellige retter fra bunnen -med ulikt resultat. Bakeinteressen og matinteressen har gradvis blitt større og jeg eksperimenterer ofte med nye oppskrifter.

Jeg er oppvokst i Sandnes og bor nå i samme by med mann og tre døtre Camilla (-97), Mari (-99) og Thea (-00). De to yngste jentene er vegetarianere, så du finner en del vegetaroppskrifter på bloggen. Vi har også cøliaki i familien derav et utvalg glutenfrie oppskrifter.

Det er veldig gøy å lage ny vri på ulike retter, jeg måler sjelden mengde når jeg lager mat. Likevel prøver jeg så godt jeg kan å måle opp nøyaktig til oppskriftene jeg legger ut. Prøv deg frem selv og lag din egen vri.

De av dere som har fulgt bloggen en stund vet også at jeg er veldig glad i å lage kaker, det er veldig viktig for meg at kakene smaker godt i tillegg til å se flotte ut. Jeg kan sitte i timevis med små detaljer til en kake, dette synes jeg er utrolig gøy. Av og til vet jeg ikke hvordan resultatet skal bli før kaken er ferdig.

Er det noe du lurer på kan du legge igjen kommentar her eller på facebooksiden, eller du kan sende meg en mail.

elin@kjoekkenmagi.no

8 kommentarer til «Om meg»

  1. Endelig slipper jeg å mase etter oppskrifter og kan finne de her. Ikke minst bare det å få inspirasjon til både middager og kaker er en fryd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.