• Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
  • Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
Søk
Kjøkkenmagi- god mat kan være magisk
Glutenfri bakst . Oppskrifter

Cupcakes med bringebær og hvit sjokolade

On 21. september 2014 by Elin Rusnes Kvingedal

IMG_0561Cupcakes blir ofte veldig søtt, da kan det være greit med disse bringebær cupcakesene.
Jeg liker veldig godt bringebær, og denne kombinasjonen med hvit sjokolade og bringebær ble kjempe bra.


Til 24 cupcakes i vanlig størrelse, eller 48 mini cupcakes trenger du

3 egg
1 1/2 dl sukker
1 dl melk (jeg bruker H-melk)
4 dl Toro fin kakemix eller lik mengde hvetemel dersom du kan ha det
1 1/2 ts bakepulver
1 1/2 ts vaniljesukker
200 gram smør (smeltet)
150 gram hvit sjokolade, hakket
150 gram bringebær (frossne)
Friske bringebær til pynt

Dersom du lager de glutenfrie, ta en titt her før du starter.

Sett ovnen på 180 grader.
Mål opp de frossne bringebærene og la dem tine i romtemperatur.
Pass på at ingrediensene er romtemperert. Smelt smøret.
Pisk egg og sukker til eggedosis, tilsett melk. Sikt inn mel, bakepulver og vaniljesukker.
Rør inn det smeltede, avkjølte smøret.
Rør inn den hakkede sjokoladen og 50 gram av de frossne bringebærene.

Sett muffinsformer i muffinsbrett og putt 1-3 av de tinte bringebærene i hver form, kommer an på størrelsen. Fordel så røren i formene, ca 2/3 fulle.
Muffins/cupcakes i «vanlig» størrelse stekes i 20-22 minutter, små muffins stekes 12-15 minutter.

Når de er avkjølt kan du lage toppingen. Jeg brukte halv oppskrift av hvit sjokoladekrem og tilsatte bringebærpurè (trykk bringebærene gjennom en sil) til jeg hadde fin farge og smak av bringebær. Ikke tilsett for mye, da blir kremen for bløt. Pynt så cupcakesene med kremen og topp det hele med friske bringebær. Lykke til!IMG_0562

Tags: cupcakes, Glutenfritt, kaker

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv

  • februar 2021
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • september 2019
  • august 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • mai 2016
  • mars 2016
  • februar 2016
  • januar 2016
  • desember 2015
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • august 2015
  • juni 2015
  • mai 2015
  • april 2015
  • mars 2015
  • februar 2015
  • januar 2015
  • desember 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • august 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • mai 2014
  • april 2014

Calendar

mars 2021
M T O T F L S
« feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier

  • Glutenfri bakst
  • Kurs
  • Mine tips
  • Oppskrifter
  • Slide
  • Trinn for trinn
  • Ukemeny
  • Uncategorized

Copyright Kjøkkenmagi 2021