Oppskrifter

Trøffelkrem med melkesjokolade

IMG_5328Utrolig enkelt og utrolig godt! To ingredienser og vips så har du kanskje verdens beste krem. Kan brukes i konfekt, som dik og oppsmøring av kaker, cupcaketopping eller som kakefyll.

Masse sjokolade går med til denne kremen.
Man kan nok også bruke denne som ganache, men da ville jeg tilsatt 50-100 gram sjokolade.

Til en porsjon bruker jeg
400 gram melkesjokolade
1 liten fløte (3 dl)

Brekk sjokoladen i biter og ha i ei stålbolle. Varm fløten til kokepunktet og hell den varme fløten over sjokoladen. La det stå et minutt og to før du rører. Rør så forsiktig med en slikkepott til all sjokoladen er oppløst. Pass på å få med alt fra bunn av skåla. La den stå minimum 2-3 timer i kjøleskap før den piskes opp. Lykke til.IMG_8752 IMG_5328

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *