Hjemmelaget kyllingsuppe med masse crunchy grønnsaker. Kjempegodt å servere sammen med hjemmebakt brød. Raskt og enkelt og supert å spise til lunsj dagen etter.
Til ei stor gryte (suppe til 5 personer) bruker jeg 1 gulrot 2 persillerøtter 1 rødløk 1 gul løk 1 chili 2 fedd hvitløk 7 dl kyllingkraft, evt buljong 1 purre 2-3 kyllingfilleter eller kjøtt fra to kyllinglår 1 1/2 dl creme fraiche Saften fra 1/2 sitron
Strimle grønnsakene og surr alle utenom purren i litt olje til de er blanke. Ha over kyllingkraft og kok opp, la det koke 10 minutter til grønnsakene er møre, skal fremdeles ha crunch.
Tilsett kyllingkjøtt og purre, jeg har brukt kjøtt fra lår og vinger.
Rør inn creme fraiche og smak til med sitron, salt og pepper, ikke la suppen koke mer.
Server gjerne med hjemmebakt focaccia. Lykke til!!
Legg igjen en kommentar