Glutenfritt,  Middag på 30 minutter,  Oppskrifter,  Supper

Spicy kyllingsuppe med grønnsaker

Hjemmelaget kyllingsuppe med masse crunchy grønnsaker. Kjempegodt å servere sammen med hjemmebakt brød. Raskt og enkelt og supert å spise til lunsj dagen etter.

Antall porsjoner: 5

Ingredienser:
1 gulrot
2 persillerøtter
1 rødløk
1 gul løk
1 chili
2 fedd hvitløk
7 dl kyllingkraft, evt buljong
1 purre
2-3 kyllingfilleter eller kjøtt fra to kyllinglår
1 1/2 dl creme fraiche
Saften fra 1/2 sitron

Fremgangsmåte:

Strimle grønnsakene og surr alle utenom purren i litt olje til de er blanke.
Ha over kyllingkraft og kok opp, la det koke 10 minutter til grønnsakene er møre, de skal fremdeles ha crunch.

Tilsett stekte og oppskjærte kyllingfileter eller kjøtt fra lår og vinger.
Ha over purre.

Rør inn creme fraiche og smak til med sitron, salt og pepper, ikke la suppen koke mer.

Server gjerne med hjemmebakt focaccia.
Lykke til!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.