Uncategorized

Beklager, advenskalenteren er blitt satt på pause

IMG_5723
Jeg beklager at adventskalenderen ikke har blitt oppdatert de siste dagene. Det har seg dessverre slik at jeg ligger med høy feber og influensa, dette gjør at jeg ikke klarer å sortere ut bilder og formulere oppskrifter nå.

Etter planen skulle det også vært en giveaway i morgen (mandag 21.desember), denne må også utsettes da jeg ikke klarer å følge med på kommentarfelt i den tilstanden jeg er nå. Jeg lover at både innleggene og giveawayen kommer straks jeg er på beina igjen.
Håper dere holder dere friske i julen.
Store juleklemmer fra meg.

Mens dere venter på oppdateringer kan dere kose dere med alle juleoppskriftene mine her.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *