• Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
  • Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
Søk
Kjøkkenmagi- god mat kan være magisk
Uncategorized

Alt om kakebordet til William

On 6. mars 2015 by Elin Rusnes Kvingedal

IMG_2991
Jeg har fått mange forespørsler om kakebordet til William. Alle oppskriftene ligger nå på bloggen, men jeg har også samlet dem til deg her. Det har kommet mange forespørsler   angående bestilling av kaker, dessverre tar jeg ikke bestillinger, men du er hjertelig velkommen på kurs i cupcakes og kakedekorering, kursplan for våren 2015 finner du her.

Klikk på linkene for å komme til oppskrifter og fremgangsmåter.

På kakebordet var det blå makroner med trøffelkrem og havsaltkaramell.
For å få til den fine blåfargen på disse makronene byttet jeg ut 1/4 ts melis med titandioxid i (pulver) for å få det hvitt, da fikk jeg ikke grønnskjær i blåfargen, fargen jeg brukte var Bluebell fra Squires Kitchen.
IMG_2985

Det var også brune makroner med lemoncurd.
For å få til brunfargen byttet jeg ut 1 ss melis med kakaopulver, dette gir makronene en lett sjokoladesmak, jeg brukte også litt brun pastafarge.
IMG_2984

Cupcakesene var vaniljecupcakes med hvit sjokoladekrem.
De er pyntet med roser i marsipan og et lite marsipanhjerte.
Jeg skrev William på hjertene med en tusj som inneholder spiselig farge.
IMG_2974

Hjemmelaget sjokoladepudding med vaniljesaus måtte med på kakebordet.
IMG_2951

Kakebordet bestod også av lime- og sitronfromasjekake (Kaken i front av bildet)
IMG_2990

Så over til høydepunktet som var en to etasjes kake med to søte bamser på toppen.
Kakene er i størrelse 25 cm og 15 cm.
Den nederste kaken var lys, saftig sjokoladekake fylt med trøffelkrem og sjokoladevanilje krem.
Den øverste kaken var sukkerbunn, fylt med fersken- og aprikos syltetøy, valnøtter, hakket sjokolade og vaniljekrem, lag sukkerbunn av bare tre egg.
(Sjokolade- vaniljekrem: Lag vaniljekrem, øk oppskriften så du lager vaniljekrem av 6 eggeplommer, oppskrift her.
Smelt 200 gram sjokolade forsiktig over vannbad. Her brukte jeg lys, men synes det smaker enda bedre med mørk sjokolade, bruk den typen du liker best. Når sjokoladen er smeltet, ha et par ss vaniljekrem over i sjokoladen, rør det godt sammen, ha så sjokolade/vaniljeblandingen i resten av vaniljekremen, bland godt sammen, sett i kjøleskap til den har satt seg litt.
IMG_2995

Trinn for trinnbeskrivelse av bamsene finner du her.
Hvordan lage stablekake finner du beskrivelse på her.
IMG_2988

Håper dette innlegget var til hjelp for andre som vil lage kakebord til ulike anledninger. Lykke til!!
IMG_2991

Tags: kakebord, kakedekorering

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv

  • februar 2021
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • september 2019
  • august 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • mai 2016
  • mars 2016
  • februar 2016
  • januar 2016
  • desember 2015
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • august 2015
  • juni 2015
  • mai 2015
  • april 2015
  • mars 2015
  • februar 2015
  • januar 2015
  • desember 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • august 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • mai 2014
  • april 2014

Calendar

februar 2021
M T O T F L S
« jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Kategorier

  • Glutenfri bakst
  • Kurs
  • Mine tips
  • Oppskrifter
  • Slide
  • Trinn for trinn
  • Ukemeny
  • Uncategorized

Copyright Kjøkkenmagi 2021