• Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
  • Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
Søk
Kjøkkenmagi- god mat kan være magisk
Oppskrifter

Sjokoladepudding

On 3. mars 2015 by Elin Rusnes Kvingedal

IMG_2927Ja, jeg innrømmer det. Jeg har brukt pose sjokoladepudding jeg også. Noe jeg ikke skjønner da det er flaut enkelt å lage dette selv, minst like enkelt som den man rører ut fra pose. Så er det smaken da, i denne er det masse skikkelig sjokolade, du kan jo tenke selv hvor himmelsk den smaker da!!

For 15 små porsjonsglass med sjokoladepudding brukte jeg:
8 dl h-melk
4 dl fløte
60 gram maizena
50 gram sukker
300 gram sjokolade (her brukte jeg melkesjokolade, men lag den gjerne med mørk sjokolade om du liker det)

Hakk sjokoladen.
Rør maizena og sukker ut i en dl melk i ei gryte, rør inn resten av væsken.
Tilsett den hakkede sjokoladen og gi det så vidt et lite oppkok mens du rører hele tiden.
Sil den gjerne for å være sikker på at det ikke er klumper i.
Ha raskt ca 100 gram sjokoladepudding i hvert glass, avkjøl.
Sett i kjøleskap når den har romtemperatur.
La sjokoladepuddingen stå i kjøleskap minst to timer før servering.
Server med hjemmelaget vaniljesaus og gjerne litt friske bær.
Lykke til!!
IMG_2927
IMG_2933
IMG_2949
IMG_2951

Tags: dessert, Glutenfritt, sjokolade, spiselige gaver, vegetar

2 kommentarer

  • Chanett 3. mars 2015 kl. 23:31 - Svar

    Kan du legge ut oppskrift av makronene du lagde i dåpen til William? Ser så yummi ut!

    • elin rusnes kvingedal 4. mars 2015 kl. 07:51 - Svar

      Skal legge ut et innlegg om hele kakebordet til helgen:) Oppskriftene på makronene ligger ute allerede http://www.kjoekkenmagi.no/franske-makroner-med-lemoncurd/ og http://www.kjoekkenmagi.no/franske-makroner-med-havsaltkaramell-og-sjokoladekrem/

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv

  • februar 2021
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • september 2019
  • august 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • mai 2016
  • mars 2016
  • februar 2016
  • januar 2016
  • desember 2015
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • august 2015
  • juni 2015
  • mai 2015
  • april 2015
  • mars 2015
  • februar 2015
  • januar 2015
  • desember 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • august 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • mai 2014
  • april 2014

Calendar

mars 2021
M T O T F L S
« feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier

  • Glutenfri bakst
  • Kurs
  • Mine tips
  • Oppskrifter
  • Slide
  • Trinn for trinn
  • Ukemeny
  • Uncategorized

Copyright Kjøkkenmagi 2021