Jordbær fylt med yoghurtkrem

IMG_3820
Dette er en frisk og herlig 17.mai dessert, så er det perfekt å lage dersom du har mer krem igjen etter du har fylt 17.mai makronene.

Du trenger:
1/2 porsjon yoghurtkrem
12 jordbær
12 blåbær

Skjær av topp og bunn på jordbærene, hul dem så ut.
Sprøyt yoghurtkrem i jordbærene og topp med blåbær, nytes med det samme.

Du kan også gjøre som jeg har gjort, ha litt av kremen i muffisformer, legge over bær og putte i fryseren. La dem ligge i fryseren 1/2-1 time før de spises, blir nesten som is.
Lykke til!!
IMG_3800
IMG_3802
IMG_3803
IMG_3806
IMG_3811
IMG_3815

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.