Uncategorized

Kjøkkenmagi er tilbake

Nå er det igjen lenge siden jeg har vært her inne, men NÅ er jeg tilbake. Har vært ett år med mye sykdom i familien, så bloggingen har dessverre ikke blitt prioritert. I år blir det som dere sikkert har forstått derfor ikke julekalender på bloggen, men derimot mange gode julerelaterte oppskrifter.

Selv om jeg har vært lite aktiv i sosiale medier, har jeg likevel bakt og laget mange gode oppskrifter.

Jeg kommer til å bli mye mer aktiv på snap «kjokkenmagi» og instagram. Hadde og vært gøy om dere tar turen innom facebook og liker kjøkkenmagi der. Kursplan for vinter/vår kommer ut i løpet av dagen.

Det er veldig godt å være tilbake, kos dere nå i førjulstiden og nyt god mat.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *