Oppskrifter

Marinerte nakkekoteletter på grillen


Det er fantastisk å lage mat ute om sommeren. Grilling kan være variert og godt, trenger ikke bare grille pølser og burgere. Jeg marinerte nakkekoteletter og grillet dem, serverte med potetsalat og frisk salat, kjempe godt!

For middag til fire personer brukte jeg
4 nakkekoteletter
4 fedd hvitløk
2-3 ss tørket oregano
en neve kruspersille, hakk den
1 ts salt
1 ts pepper
Olivenolje

Tørk godt av kotelettene og ha dem i ei stor form.
Hakk hvitløk og persille, strø over kotelettene, ha over oregano, salt, pepper og litt olivenolje.

Gni kotelettene inn med denne blandingen og la dem marinere noen timer i kjøleskap, gjerne over natten. Ta kotelettene ut 1/2-1 time før de skal stekes så de får temperert seg litt. Grill noen minutter på hver side og server med herlig potetsalat og frisk salat. Til denne retten har jeg valgt en mild og enkel potetsalat, oppskrift finner du her.

Nyt maten. Lykke til.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.