En god omelett servert på senga eller pakket med som niste er supert. Mange næringsstoffer og behagelig metthetsfølelse som varer.
Rulleomelett, oppskriften er til en omelett:
30-40 gram grønnsaker
1 egg
1 ss melk
En klype salt
Litt ramsløksalt eller annet urtesalt
Litt vårløk
2-3 sneier ost
Evt kjøttpålegg
Jeg bruker pannekakepanne til dette, 20 cm i diameter, har du større panne må oppskriften tilpasses. Kutt grønnsakene i små biter, jeg har brukt rødløk og paprika, ta det du har. Skjær vårløk i ringer, legg til side. Surr løk og paprika noen minutter i panne, mens dette surrer rører du sammen egg, melk og en klype salt. Ha grønnsakene over i ei skål og ha det sammenvispede egget i panna, middels varme. Etter et minutt kan grønnsakene has over, ha over vårløk, ost og evt kjøttpålegg. Når omeletten har satt seg, rull den forsiktig, ha over på skjærefjøl og del i to. Topp gjerne med spirer. Spis til frokost, eller pakk med i matboksen.
Legg igjen en kommentar