Uncategorized

Salg av makroner

Endelig har jeg startet mitt eget lille foretak og kan ta opp bestilling på makroner og innimellom litt konfekt.
Jeg gleder meg utrolig til å se hvordan markedet er og hvilke smaker som blir favoritter.
I flere år har jeg perfeksjonert makronkunsten og har endelig nådd et punkt hvor jeg føler meg helt sikker på at dette er et salgbart produkt av ypperste kvalitet. Jeg bruker kun kvalitetsråvarer og ønsker å lage makroner som blir satt pris på av kundene mine.

Jeg har i mange år drømt om å starte cafè med søt og salt mat, kurs og utsalg av nips. Dette har til nå ikke vært mulig for meg å realisere. Jeg har grublet og tenkt. Jeg har bakt på hobbybasis til venner og familie og jeg har hatt noen få kurs i kakedekorering. Dette har krevd utrolig mye energi og jeg har endelig klart å skalere ned til en ting, disse nydelige makronene som det (ikke for å skryte…) allerede går gjetord om. Dette er makroner jeg selv ville betalt for å smake, jeg jobber hele tiden med å utvikle nye smaker, neste smak som står på listen er bringebær som flere av mine følgere på instagram ville ha. Det tar litt tid å få på plass en ny smak da jeg må være helt sikker på at dette er den beste varianten jeg klarer.

Les mer om smaker, priser, bakedager med mer på siden BESTILLING AV MAKRONER

Håper dere vil være med meg på dette kapittelet, måtte det bli en suksess!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *