![](https://www.kjoekkenmagi.no/wp-content/uploads/2014/05/IMG_7810-1140x760.jpg)
Basilikumpesto
Pesto lager vi ofte i helgene hos oss. Bruker den i salater, på toast, til pizza, burger og i supper.
Gå fort å røre sammen og man kan lage den som man selv vil.
Antall porsjoner: 1 glass ca 1 dl pesto
Ingredienser:
- 1 fedd hvitløk
- 30 gram ristede pinjekjerner
- 1 friske basilikumblader fra en potte basilikum (ca 20-30 gram)
- 20 gram revet parmesan
- 1/2 dl god olivenolje
- Saften av 1/2 lime eller sitron
Fremgangsmåte:
Ha hvitløk og pinjekjerner i en liten multihakker el.
Tilsett basilikum og parmesan. Kjør alt sammen.
Spe med olje til ønsket konsistens.
Server til salater, supper og godt brød. Holder noen dager i kjøleskap, godt pakket inn eller på rene glass.
Lykke til!!
![](http://www.kjoekkenmagi.no/wp-content/uploads/2014/05/IMG_7810-1024x683.jpg)
![](http://www.kjoekkenmagi.no/wp-content/uploads/2014/05/IMG_8139-1024x683.jpg)
![](http://www.kjoekkenmagi.no/wp-content/uploads/2014/05/IMG_8140-1024x683.jpg)
![](https://www.kjoekkenmagi.no/wp-content/uploads/2014/05/IMG_5565-75x75.jpg)
![](https://www.kjoekkenmagi.no/wp-content/uploads/2014/05/IMG_8099-75x75.jpg)
3 Comments
Pingback:
Pingback:
Pingback: