Mine tips

Brødkjegler til lunsj

Brødkjegler er fantastisk å ha som lunsj. Da kan man virkelig glede seg til nistematen! De kan fylles med mye forskjellig.

Jeg så gjennom kjøleskapet og hørte med jentene mine hva de ville ha, da ble det tre forskjellige fyll.
Oppskrift på brød kjegler finner du her. De kan fylles med det du ønsker, to av jentene mine ville ha pizzafyll, vegetar og med kjøtt, ei ville ha pesto, kylling og bacon som meg. Jeg lagde også parmesan aioli. Aiolien er laget som denne, med hvitløk i stedet for ramsløk, samt 1/5 ts dijonsennep.

Selvsagt trenger man ikke stå en hverdag og lage på dressinger og pizzafyll før fuglene kvitrer, men har man rester fra helgen er det fort gjort å lage kjeglene og fylle med det man har. Ellers er det jo fantastisk turmat dersom man har god tid i helgen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *