Uncategorized

Yoghurt med bærcoulis og granola

IMG_0407Det er ikke alltid man vil ha skive i matboksen. Yoghurt med granola og blåbær er et veldig godt alternativ til brødskive.

Jeg lager yoghurten selv, om du vil prøve deg på det finner du oppskriften her.
Granola er veldig enkelt å lage, oppskriften på det finner du her.
Matboksen er av merke Sistema, jeg kjøpte min på Kitch’n.

Bærcoulis
3-4 ss frossne bær
1/2 ts sukker

Varm opp bærene, tilsett sukker og rør om til det er oppløst Ikke la det koke, smak til med mer sukker om det trengs, du kan også presse litt sitron over. Mos bærene, de kan gjerne kjøres i en multihakker, jeg brukte bare en gaffel. Avkjøl, rør det inn i 1,5 dl naturell yoghurt.

Jeg har servert yoghurten med litt friske blåbær. Lykke til.
IMG_0407

IMG_0411

IMG_0412

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *