Uncategorized

Godt nyttår!!

Jeg ønsker alle mine blogglesere et fantastisk nytt år, håper det blir fylt av glede. Det er så gøy å se at flere og flere bruker bloggen min. Her vil jeg dele de mest leste oppskriftene i 2016 samt mine egne favoritter.

Siden jeg startet bloggen for litt over 2 1/2 år siden har jeg fått mange positive tilbakemeldinger på det jeg gjør. Synes det er veldig gøy å inspirere og hjelpe andre. Tusen takk for at dere bruker oppskriftene jeg legger ut. Fortsett gjerne å dele.

Jeg skal prøve å bli flinkere å legge ut det jeg gjør på snapchat (kjokkenmagi), gøy om du legger meg til der. Send meg gjerne bilder på snap om du lager mat fra bloggen. Setter også stor pris på alle som følger meg på instagram og facebook.

Det innlegget som er mest populært, og som folk er inne lengst på er klassisk oksestek , på en god andreplass kommer pølse- og makaronigrateng tredjeplassen går til saftig, glutenfri sjokoladekake.
IMG_0865

IMG_9422

IMG_8267

Med i teten er også glutenfritt sukkerbrød og trinn for trinn stablekake etterfulgt av lys, luftig sjokoladekrem, kaldhevet focaccia, regnbuekake og glutenfrie fastelavnsboller.

Mine favoritter er i tillegg til flere av de over meze, fylt kyllingfilet med parmaskinke og samosa.
img_8755

img_8237

IMG_6800

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *