• Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
  • Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
Søk
Kjøkkenmagi- god mat kan være magisk
Uncategorized

Kakebordet til Michelle, bildedryss og oppskrifter

On 9. august 2016 by Elin Rusnes Kvingedal

IMG_7544
I helgen fikk jeg igjen gleden av å hjelpe Anna (mammatilmichelle) med kakebord. Denne gang var det søteste Michelle sin femårsdag som skulle feires. Her er oppskriftene på kakene jeg lagde. Temaet for denne dagen var gull og hvitt, samt et ønske om enhjørningkake.

Jeg har dessverre ikke kapasitet til å bake kaker på bestilling for andre enn venner og familie, men du kan gjerne melde deg på et av mine kurs for å lære deg teknikkene selv. Det er så gøy å servere noe man har bakt selv, som smaker godt og i tillegg ser flott ut. Kursplanen finner du her.

Enda flere bilder av kakebordet finner du på bloggen til Anna her av selve kakebordet og her av regnbuekaken.

For å komme til oppskriftene, klikk deg inn på bildene under.

En av tingene som ble bakt er en storfavoritt, makroner fylt med havsaltkaramell og trøffelkrem. Noen av disse ble etterpå penslet med spiselig gull.
I makronrøren byttet jeg ut 1/2 ts melis med titandioxid for å få de hvite og brukte ellers ingen farge i røren. Titandioxiden siktet jeg inn med melisen.IMG_7555

I tillegg til makroner skulle det serveres cupcakes. For å stå i stil med tema ble disse pyntet med gullstjerner. Stjernene er stukket ut av sukkerpasta og penslet med spiselig gullglitter, deretter fikk de tørke et par dager. Jeg gjorde en liten endring i oppskriften på disse. Brukte kun 100 gram bringebær og 100 gram hvit sjokolde, men tilsatte 100 gram hjemmelaget vaniljekrem, dette for ekstra saftighet. De trengte noe lenger steketid.IMG_7554

Så til hovedkaka. Jeg bestemte med fort for at selve kaken måtte være regnbuefarget inni så det ble litt fargespill. Enhjørning og regnbue hører jo også sammen, og effekten ble veldig bra synes i alle fall jeg.IMG_7552

De neste tre bildene er tatt av Anna.img_9746-1438210-10-1470592446205

img_9748-1438210-10-1470592482511

img_9640-1438210-10-1470584067418

Tags: cupcakes, kake, kakebord, makroner, mammatilmichelle

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv

  • mars 2021
  • februar 2021
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • september 2019
  • august 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • mai 2016
  • mars 2016
  • februar 2016
  • januar 2016
  • desember 2015
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • august 2015
  • juni 2015
  • mai 2015
  • april 2015
  • mars 2015
  • februar 2015
  • januar 2015
  • desember 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • august 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • mai 2014
  • april 2014

Calendar

juli 2022
M T O T F L S
« mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategorier

  • Glutenfri bakst
  • Kaker
  • Kurs
  • Mine tips
  • Oppskrifter
  • Slide
  • Trinn for trinn
  • Ukemeny
  • Uncategorized

Copyright Kjøkkenmagi 2022