Oppskrifter

Laks med stekte grønsaker

Jeg er veldig glad i fisk, og grønnsaker. Dette er en enkel, sunn og rask hverdagsrett som jeg vil tro de fleste liker.

Til middag for fem personer brukte jeg
2 gulrøtter
1 purre
2 løk
1/2 blomkål
1/2 broccoli
1 pk miniasparges
4 laksefilleter
2 fedd hvitløk
1 chili
Rømme
Sweet chili saus

Vask alle grønnsakene. Skrell gulrøttene og finstrimle dem, skjær løk og purre i skiver. Del blomkål og broccoli i små buketter, skjær av nederste enden av aspargesen.
Skjær fisken i biter.
Stek først grønnsakene. Ha de i varm stekepanne med litt olje, la dem steke på middels varme i noen minutter, til de begynner å bli myke.
Ha grønnsakene over i ei serveringsskål mens du raskt steker fisken, ett minutt er nok. Ha over litt salt og pepper. Fordel fisken over grønnskene og server med rømme og sweet chilisaus.
Lykke til!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.