Oppskrifter

Wok med nudler og asiatiske grønnsaker

Enkelt, raskt og sunt. Herlig grønnsakswok med nudler og asiatiske grønnsaker.
Jentene mine liker godt wok, men den MÅ inneholde vannkastanjer og gulrøtter sier de. Denne versjonen har jeg laget flere ganger, og hele familien koser seg.

Jeg gjør det veldig enkelt, det tar 15-20 minutter å lage.

For wok til fem personer bruker jeg
1-2 løk
1/2 broccoli eller broccolini
2-3 gulrøtter
1 boks vannkastanjer
1 boks bambusskudd
1 boks minimais
1-2 fedd hvitløk
Litt salt og pepper
1-2 ts soyasaus (dersom du har cøliaki kan man få kjøpt glutenfri soyasaus fra Kikkoman)

Risnudler/glassnudler

Del alle grønnsakene i passende biter. Varm litt olje i en stekepanne/wokpanne. Jeg steker/woker i tre omganger, da det er for mye å ha alt oppi med det samme.
Ha grønnsakene over i ei varm, ildfast form når de er stekt. Når alle grønnsakene er ferdige, ha alt tilbake i panna og smak til med salt, pepper og soyasaus.

Kok nudler etter anvisning på pakken og bland dette sammen med grønnsakene. Ha soyasausen på bordet ved servering så man kan ha på litt ekstra om det trengs. Lykke til!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *